2015-11-01 09:21:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Maradjon nyugodt

Napi horoszkóp november 1-jére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az ön uralkodó bolygója, a Mars a Szűz jegyében áll, együtt a Jupiterrel. Minden esetben ez a bolygókapcsolat a szerencse jelzése az életben. Ha a saját erejéből nem sikerül anyagi javakat kovácsolnia, akkor megkapja ajándékba, vagy örökségként, vagy valamilyen módon a kezébe juttatják, de lehet, hogy ezt a pénzt el is költi.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz kellemetlen kapcsolatban van az Uránusszal. Ha a születési horoszkópjában is ilyen kapcsolata van, akkor sajnos elfoghatja a keserűség más emberekkel szemben, ami egészen az üldözési mániáig fajulhatna, ne engedje, hogy idáig menjenek a dolgok. Önt rendkívül vonzónak találják a másik nem tagjai, és ezt semmi és senki sem tudja elvenni Öntől.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A feltételek most adottak hosszú távú tervek készítésére és sokat nyerhet azon, ha személyes szükségleteit egyeztetni tudja a társadalom egészével. A Pluto ugyanis nem szereti, ha csak a magunk hasznára dolgozunk, de mindent megad, ha őszintén munkálkodunk a közösség érdekében.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Rengeteg energiával bír és temérdek munkát végezhet el, ha energiáját konstruktív módon tudja hasznosítani. Hajlamos lesz bandavezér módjára viselkedni és mindenkivel kötözködni. Azonban jobb, ha ezt elkerüli, a potenciálisan veszélyes helyzetekkel és környékekkel együtt. E tranzit energiája robbanékony lehet.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Személyes konfliktusok és hatalmi harcok származhatnak abból a fékezhetetlen törekvéséből, hogy ön akarja megmondani másoknak, hogy mit tegyenek. Próbáljon nyugton maradni, ne akarjon mások rovására előnyökhöz jutni és akkor ez a halhatatlan energia kreatív változtatásokra és nagyszerű eredményekre fordítható.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Fegyelemre és gondos aprómunkára lenne szüksége. Ha ezt eléri, akkor sikerre, sőt átütő sikerre számíthat. Magánéleti konfliktusaiból is győzedelmesen kerül ki.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Most nem alkalmas a pillanat arra, hogy egyedül álljon ki a pástra. Ne bosszantson fel másokat, mert bevadulhatnak. Energiaszintje megnő, így most pozitív változtatásokat hajthat végre életében és sikereket érhet el, ha konstruktív módon hasznosítja erőit, és nem fecséreli el személyes csetepatékra.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön belelát az emberek lelkébe, de szerencsére tudásával nem él vissza. Mostanában jobban szeret egyedül lenni. Próbálja meg pozitívan használni az alkotó kedvét. Lehet, hogy úgy érzi, kevesebbet törődik önnel a párja, lehet, hogy haragos viszonyban van a szüleivel, de ne keressen drasztikus megoldásokat a probléma megoldására.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha tartózkodik az arroganciától és nem feledkezik meg azokról az apró kis részletekről, amelyek a jó kapcsolatokat működtetik, akkor most profitálhat belőlük, és így ez egy igen hasznos időszakká válhat. Egy kedvező alkalom vagy lehetőség kínálkozhat valamely barátja, vagy ismeretsége révén.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön mostanában nem nagyon szeret viccelni, pedig a Bak jegyű embereknek kiváló a humora, csillogjon egy kicsit ön is. Kitűnő szellemi vitalitással és tehetséggel rendelkezik. Mostanában olyannyira zárkózott és óvatos, hogy egyszerűen elfelejti élvezni az életét.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Szereti, ha környezetét ellenőrizheti, ha nem így történik, akkor zavarban lesz. Csodálja azokat, akik valamit elértek, és meg is hajol előttük. Előfordulhat, hogy meg is utálja őket. El kellene hinnie azt, hogy ön is vezető személyiség.

Halak: II. 19. - III. 20.
Tartsa szem előtt, hogy fennállhat a szándékos, vagy az akaratlan csalás, illetve megtévesztés lehetősége is. A családi vitákban emiatt most ne vegyen részt, legyen figyelmes kívülálló!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: